Фірмовий інтернет-магазин ТМ NIVONA
Київ, просп. Оболонський, 21-Б (ТРЦ 'Дрімтаун')
Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00

Витратні матеріали для кофемашин Nivona

Категорії
Зміст
  1. Засоби для догляду за кавовою машиною
  2. Чистка гідросистеми кавомашини
  3. Як вибрати таблетки для кавомашини
  4. Профілактика кофемашин Nivona

Без витратних матеріалів неможливо уявити експлуатацію кавомашини Nivona. Для пристрою важливою виявляється не тільки своєчасне чищення, але й промивання деталей - це гарантує тривалу експлуатацію. Важливо ретельно підібрати витратні матеріали, на яких небажано заощаджувати. Щойно знадобиться чищення кавової машини, вона виводить на екран індикацію.

Засоби для догляду за кавовою машиною

Забруднення частинками кави неминучі, тому процедуру очищення слід проводити регулярно і правильно. При запуску автоматичного чищення кавового апарату Nivona слід користуватися спеціальними кнопками (часто це опція clean). Для цього використовуються спеціальні засоби:

  • порошок;
  • пігулки;
  • капсули;
  • рідкі декальцинатори.

При регулярному використанні кавового апарату в ньому накопичуються залишки молока та кавових олій, накип від води. Якщо нехтувати своєчасним чищенням, смак кави набуває неприємного аромату.

У догляді за кавомашиною можна використовувати сліпий фільтр, який вставляється в холдер. Вибирати для чищення зручно ще порошки та таблетки з урахуванням їх призначення.

Чистка гідросистеми кавомашини

У кавомашині Nivona важливим вузлом є гідросистема, через яку проходить кавова суміш. Саме ця ділянка підлягає своєчасному та якісному чищенню. Сам процес займає близько 10 хвилин.

Проводиться в 2-3 кроки:

  • чистий порошок або таблетка завантажується в резервуар;
  • включення режиму декальнації або очищення;
  • як тільки операцію буде завершено, машина сама про це просигналізує.

Після ручного або автоматичного очищення гідросистеми необхідно провести промивання. Для цієї процедури звільняються всі ємності та піддони, заливається чиста вода та запускається цикл у звичному режимі.

Рекомендовано очищати гідросистему кавового апарату після приготування 250 порцій кави. Щоб досягти оптимального результату, слід дотримуватися послідовності дій. У режим готовності напоїв машина переходить сама після завершення всіх маніпуляцій.

Як вибрати таблетки для кавомашини

Вибираючи пігулки для чищення гідросистеми кавомашини, варто звернути увагу на деякі важливі нюанси.

Розділяються таблетки для кавомашин на кілька видів:

    • для декальцинації - видаляють від накипу;
    • очищаючі - необхідні для видалення кавових масел.

Своєчасне чищення та профілактика кавової машини Nivona стане запорукою її довгої служби. Чим частіше здійснюється експлуатація пристрою, тим більше уваги слід приділити чищенню.

Профілактика кофемашин Nivona

Періодичність проведення декальцинації залежить від рівня жорсткості води. Бажано, щоб рідина проходила подвійну фільтрацію або була максимально очищеною.

Профілактикою кавових апаратів Nivona не варто нехтувати. Використовувати для чищення можна спеціальні таблетки, які відрізняються складом та якістю дії. Розумний агрегат може проводити автоматичне чищення, після якого необхідно примусове промивання.

Регулярно без хімічних засобів слід очищати молочники і капучинатори. Процедура не займає багато часу та сил, але значно продовжує термін служби. Для покращення ефекту можна використовувати спеціальні таблетки або рідини.

Якість кави в чашці залежить не тільки від вчасно проведеного чищення, а й від правильності дій. Для кофемашин Nivona є спеціальні засоби, що усувають накип та залишки кави швидко, та без ускладнень.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*