Фірмовий інтернет-магазин ТМ NIVONA
Київ, просп. Оболонський, 21-Б (ТРЦ 'Дрімтаун')
Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00

Кава Nivona. Традиції, які зберігаються роками

Категорії

Зернова кава Nivona відрізняється різноманітністю та багатством смаку. Пропонується велика різноманітність сортів, які ретельно опрацьовуються в процесі обсмажування.

Кава Nivona – традиція та деталь образу сучасної людини. Знайде застосування як у домашній обстановці, так і в офісі. У численних видах благородного напою не обов'язково ретельно розбиратися, тому що можна знайти найпридатніший за своїми уподобаннями. Колекція смакових відчуттів постійно поповнюється, в якій можна знайти свій вишуканий напій. Зернова кава Nivona ретельно обробляється за рахунок використання розумної кавомашини.

Різні види кави

Зернової кави виробництва Nivona – вибір для професійних кавових машин. Вибрати улюблений напій можна у різних варіаціях. Ретельно підібрані зерна дарують унікальний ефект і забезпечують неповторний аромат. Основою для кави є два сорти: Coffee Arabica та Coffee Canephora. Залежно від того, з якого сорту відібрано зерно, формується основна ціна. Обсмажені кавові зерна перемелюють та обробляють для отримання екстра глибокого аромату. Класифікують зерна не лише за видами кавових дерев, а й за методикою їхнього збирання. Експортується продукт з 50 країн, тому що вирощується в різних кліматичних поясах. 

Відрізняється кава в залежності від:

  • процесу обробки зерен;
  • ступеня помелу;
  • форми та розміру зерен;
  • регіону вирощування.

<Для виготовлення кращих кавових сумішей Nivona закуповуються зерна у виробників, які вирощують їх в екологічно чистих зонах. Серії кави поповнюються новими зразками. їх оцінять справжні гурмани. Цілі зерна кави надовго зберігають свій аромат. Вони зберігаються в герметичній упаковці, яка багато в чому забезпечує безпеку запаху. На етикетці вказують рівень обсмажування, сорт, наявність ароматизаторів або їх відсутність.

 

У каві Nivona зберігається смак південних країн та високих гір. Чашка цього чудового напою дарує заряд енергії та задоволення аромату. Придбати каву можна в пачках будь-якого розміру.

Позитивні якості кави

Кавові зерна Nivona можна підібрати залежно від ступеня помелу: середній, тонкий, грубий, тонкий еспресо. Смак напою із тонкими нотками поступово завойовує гурманів. 

Кава Nivona відрізняється унікальними перевагами:

  • великий асортимент;
  • унікальний аромат;
  • ретельно обсмажені боби;
  • відсутність різних добавок;
  • гарантія якості;
  • дарує відчуття глибокого смаку;
  • вирощується в природних умовах;
  • постачається від надійних виробників;
  • ретельно контролюється на етапі виробництва;
  • цінова доступність.

Бренд Nivona познайомить ближче із кавовою культурою. Зерна обробляються на професійному рівні та дозволять відчути смак повсякденної насолоди. Не має значення, якій каві ви віддаєте перевагу, традиційний або еспресо.  Приблизно 70% чашок випивають удома, 5% на роботі та 25% у кафе, ресторанах. Купувати брендову каву можна для приготування в домашніх умовах або в робочій обстановці. це надає особливого аромату. Для обробки вибирають 5 видів обсмажування: слабка, середня, сильна, вища, італійська. Відомості про обсмажування можуть відображатися на упаковці, щоб покупцеві було неважко підібрати підходящий варіант. Має складний букет смаку. У продажу пропонуються різні види, з яких можна вибрати відповідні особисті уподобання. Каву Nivona варто віднести до вишуканих напоїв – ndash; великі боби роблять його смак багатим і неповторним. При виборі кави Nivona потрібно орієнтувати не лише на ціну, а й на смакові характеристики. Щоб щодня насолоджуватися прекрасним смаком і ароматом потрібно правильно підібрати і сорт. Вирощують зерна в умовах із високими вимогами, тому вони відповідають усім критеріям якості.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*