Фірмовий інтернет-магазин ТМ NIVONA
Київ, просп. Оболонський, 21-Б (ТРЦ 'Дрімтаун')
Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00

Преінфузія у кавомашинах Nivona

Категорії

Для посилення аромату кавового напою передбачено функцію попереднього змочування (преінфузії) кавової таблетки. Використовується вона у всіх кофемашинах Nivona. З професійною технікою приготувати смачну каву можна одним натисканням.

Сутність функції змочування та її застосування

Професійні кавомашини Nivona оптимально підходять для застосування в домашніх умовах і в офісній обстановці. Незалежно від місцезнаходження людини йому хочеться пити каву з винятковим ароматом. Створити неповторний смак напою дозволить функція передмочування, яка стабілізує екстракцію кави.

Блумінг, передмочування - етап швидкого виходу вуглекислого газу в момент, коли гаряча вода потрапляє на мелену каву. Щоб правильно виконати його, спочатку заливають трохи води, а потім чекають, коли напій повністю просочиться. Рекомендують робити змочування для свіжосмаженої кави.

На тривалість змочування кави впливають такі фактори:

  • твердість зерен;
  • температура зберігання;
  • спосіб зберігання;
  • ступінь обсмажування;
  • сорт.

Професійні кавомашини Nivona дозволяють зробити процес передзмочування керованим. Під час переробки кавових зерен зростає швидкість виділення вуглекислого газу. Щойно заливається гаряча вода, кількість бульбашок газу зростає ще більше.

Гаряча рідина та вуглекислий газ інтенсивно виділяються. Через те, що газ починає виходити швидше, вода екстрагує повільніше органічні сполуки. В результаті губиться смак та аромат. Щоб цього не відбувалося, у кофемашинах було розроблено функцію передзмочування - на цьому етапі коригується ступінь екстракції речовин. Вдаватися до процесу варто щоразу перед приготуванням гарячого напою.

Чому варто робити передсмачування

Під час приготування кавового напою посилити дегазацію дозволяє передмочування. Підходить подібна операція для філіжанки ароматного американо, латте, капучіно, еспресо, лунго. Регулюючи пропорції води і кавової суміші, можна досягти різної міцності та смакових якостей.          

  • вихідний двооксид вуглецю перешкоджає процесу заварювання, відштовхуючи воду - відбувається нерівномірна екстракція;
  • при контакті з гарячою рідиною під час екстракції утворюється вуглекислота - напій виходить надмірно кислотним.

Функція передзмочування передбачена в кофемашинах Nivona не дарма. Її використання дозволяє оптимізувати контакт води та кави. На цей процес впливають деякі фактори: рівень обсмажування, вологість, температура рідини, твердість кавового зерна та його сорт. Користуються опцією передзмочування за бажанням. Потрібно пам'ятати, що на смак кавового напою впливає і якість зерен, а не тільки правильність його приготування в кавомашинах. неповторним. Вони легко використовуються у домашніх умовах. Наявність функції передмочування збільшує корисність професійного пристрою.

Тепер, щоб випробувати справді смачний кавовий напій, не потрібно поспішати відвідувати дорогі ресторани. Кавомашина Nivona з функцією передсмачування здатна приготувати ідеальну каву для вас у будь-якій обстановці.

Nivona використовує сучасні технології приготування кави. Ці професійні машини зручні в управлінні та відрізняються безліччю корисних функцій. Передзмачення в кавомашинах Nivona - окрема корисна опція, що дозволяє відчути аромат у новому вигляді.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*