Фірмовий інтернет-магазин ТМ NIVONA
Київ, просп. Оболонський, 21-Б (ТРЦ 'Дрімтаун')
Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00

Кавовий автомат нового покоління від NIVONA: NIVO 8000

Категорії

Виразний смак та легкість у використанні. Нова серія 8000 від NIVONA піднімає задоволення від кави на новий рівень. І візуально вона також привертає увагу: чіткі форми та високоякісна тактильність надають цим двом моделям сучасний дизайн. Серія 8000 включає в себе модель NIVO 8101 у матовому чорному кольорі та NIVO 8103 в елегантному титановому виконанні.

Технологія

Найпрогресивніша технологія заварювання для особливих моментів з кавою

Новий заварювальний блок розроблений так, щоб видобути ще більше з понад 800 різних ароматів кави. І все це просто, без попередніх знань, просто натисканням кнопки. У цьому допомагає система балансу ароматів: задані заварювальні профілі витягають різні аромати з кавових зерен і надають можливість насолоджуватися індивідуальним смаком кави - майже як від бариста.

Рецепти

Кавовий автомат з повним автоматичним керуванням, безліч можливостей

NIVO 8000 пропонує 6 встановлених видів кавових напоїв: еспресо, кава, американо, капучіно, молочна кава та латте макіато - всі можна налаштовувати за смаком, об'ємом, температурою та ароматичним профілем. У розділі "Моя кава" також є місце для збереження ваших власних варіацій кави. І якщо раз не хочеться кави? NIVO також постачає гарячу воду для чаю та пінене молоко для какао.

Технологія

Для отримання максимуму від кожного зерна!

З системою балансу ароматів можна впливати на процес заварювання. 5 обираємих ароматичних профілів видають повну різноманітність кожного зерна - для кожного індивідуального смаку.

Смак

Капучіно як від бариста

Бариста наливає ідеально заварений еспресо з легким, кремовим молочним пінкою - не навпаки, як багато кавових автоматів готують капучіно. Ми кажемо: це справа смаку. Тому ми даємо вам вибір: завдяки нашому Cappuccino Connaisseur ви можете вирішити, чи першим у чашку йде кава, чи молоко. Ваш смак вирішує.а

Догляд

Завжди залишається чистою!

Закрита заварювальна група серії 8000 забезпечує таку чистоту усередині, як ніколи раніше і полегшує вам чищення кавового автомата. В той же час бру-головка розроблена так, що її легко очищати: просто вийміть і промийте під струменем води.

Розумна інженерія

Що нового всередині: Заварювальна група RomaticaPlus, безщітковий двигун, планетарний механізм та керамічний багатохідковий клапан для надійного задоволення смаку кави. І, звісно ж, з усім іншим, що робить кавовий автомат NIVONA неповторним.

 

Повертайте, натискайте, насолоджуйтеся

У концепції керування нашими кавовими автоматами діє одне правило: обслуговування повинно бути якнайпростішим і інтуїтивно зрозумілим. Тому серія 8000 обходиться лише однією кнопкою. Ви можете її повертати, щоб обрати потрібний вид кавового напою, і натискати, щоб розпочати заварювання. А насолоджуватися? Тут, до щастя, не потрібна жодна техніка - все це працює без кнопок.

Майбутнє кавового автомата

Серія 8000 означає прогрес. У дизайні і комфорті. Але особливо - в смаку. Це навіть переконує сумнівних щодо кавових автоматів - переконайтеся самі:

( 5 )
Дивіться також
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*