Фірмовий інтернет-магазин ТМ NIVONA
Київ, просп. Оболонський, 21-Б (ТРЦ 'Дрімтаун')
Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00

10 переваг кофемашин Nivona

Категорії

Кавомашини марки Nivona можуть вас приємно здивувати. За багатьма технічними характеристиками пристрою цього виробника відповідають найкращим зразкам. Ознайомтеся з основними перевагами кавомашини Nivon і переконайтеся, що знайти автоматичну кавомашину для приготування якісного напою за дуже розумною ціною цілком реально.

Nivona – недорогі автоматичні кавомашини

  • Шукаєте автоматичну кавомашину за привабливою ціною?
  • Хочете купити сучасну кавомашину, яка прослужить довгі роки?
  • Бажано, щоб ваша кавомашина могла готувати не тільки еспресо, а й молочні напої? Маловідома компанія Nivona пропонує на ринку пристрої, які, напевно, порадують любителів ароматної кави. Ознайомтеся з основними перевагами кавомашини Nivon, і ви будете приємно здивовані.

10 переваг

1. Сучасний дизайн. Кавомашини Nivona призначені для сучасних інтер'єрів. Вони відрізняються витонченими лініями, тому легко вписуються у будь-яку обстановку. Пристрої дуже компактні та не займають багато місця на кухонному столі. Моделі відрізняються одна від одної не лише технічними параметрами, а й елементами дизайну. Об'ємний глянець, лицьова поверхня з нержавіючої сталі, хромовані елементи, класичний вигляд – кавомашини Nivona відрізняються великою різноманітністю дизайну і незмінною вишуканістю.

2. Приємна ціна. Кавомашини Nivona можуть успішно конкурувати з апаратами відомих марок. Зважаючи на меншу впізнаваність бренду і більш коротку присутність компанії на ринку, кавомашини Nivona пропонуються за дуже привабливими цінами. З огляду на якість комплектуючих та застосовувану технологію приготування кави ці пристрої мають чудове співвідношення ціна/якість. 

3. Дистанційне керування заварюванням кави. Можна вводити нові рецепти кави за допомогою смартфона. Змініть кількість молока, кави або міцність напою на кілька кліків на смартфоні. Кавомашини Nivona мають вбудований інтерфейс Bluethoth, завдяки якому можна керувати пристроєм через програму Nivona-App. Програмувати рецепти кави стало просто просто.  Є два способи це зробити. Перший – задати кількість кави, піни та молока в мілілітрах. Другий – самостійно приготувати каву з правильним співвідношенням інгредієнтів та занести цей склад у пам'ять пристрою. Завдяки такій функції, кавомашини Nivona з успіхом впишуться до складу обладнання як розумного будинку, так і звичайної квартири.

4. Простота у використанні. Якщо Nivona - ваша перша автоматична кавоварка, не варто боятися труднощів з її експлуатацією. Пристрої Nivon сконструйовані таким чином, щоб не було жодних проблем. Кава готується напрочуд просто. Звичайно, при першому запуску апарата потрібно зробити ряд початкових процедур (наприклад, встановити фільтри для води і нагріти систему), проте ці процеси інтуїтивно зрозумілі і не спричиняють труднощів.

5. Простота обслуговування. Зрозуміло, що чищення кавомашини має відбуватися максимально швидко, без будь-яких проблем та, бажано, без особливих зусиль з нашого боку. Саме це пропонують кавомашини Nivona нового покоління. Вони оснащені функцією самоочищення, завдяки якій вам не потрібно витрачати час на утримання в чистоті. Сам процес приготування кави також дуже ергономічний. Лоток для відходів висувається вперед, тому для відходів не потрібний додатковий простір.

6. Швидкий процес приготування кави. Завдяки використанню двох термоблоків, кава готується дуже швидко. Два блоки одночасно нагрівають воду і пару, яка спінює молоко. Таке рішення застосовується в багатьох моделях кавомашин Nivon, у тому числі CafeRomantica 1030. Кавомашини Nivona забезпечують дуже просте і швидке приготування як звичайного еспресо, так і кавових напоїв. З кавоварки виходить силіконова трубка, через яку проводиться забір молока із зовнішнього резервуару (це може бути кухоль, пластикова ємність або термос для молока). Молоко спінюється дуже добре - виходить рівномірна густа консистенція солодкого молока, що дозволяє готувати чудові напої типу капучино або латте.

7. Ароматна смачна кава. У кавомашинах використовується чудова система Aromatica, яка витягує глибокий аромат з кожного кавового зернятка. Ця система є складним процесом, який починається з помелу кави з використанням конічного фільтра із загартованої сталі. Потім мелена кава надходить у камеру заварювання, де відбувається її віджим. У цю камеру подається вода температурою майже 100 °C. Завдяки високому тиску в гнучкій і одночасно дуже міцній камері заварювання, вода в ній розширюється. Щоб можна було отримати глибокий аромат, кава і вода в камері перемішуються. Безумовно, велике значення для отримання ідеального аромату мають високий тиск віджиму (цілих 15 бар) та швидкість протікання води через камеру зварювання. У чашку виливається гаряча кава, яка вражає своїм чудовим смаком та ароматом.

8. Можливість вибрати профіль аромату кави. Технологія Aroma Balance, що застосовується в кавомашинах, дозволяє отримувати різні аромати та смаки кави. Для різних видів кави – легко, середньо або сильно обсмажену – передбачені окремі режими. Залежно від вибраного режиму активується певна схема роботи насоса, що впливає на смак кінцевого продукту. Це означає, що з одного виду кавових зерен можна отримати три різні аромати кави. Абсолютно унікальні аромати виходять одним натисканням кнопки. Залежно від ваших уподобань, можна вибрати один з наступних профілів аромату: динамичній - виходять ніжні кисло-фруктові нотки.  постійний – солодкувато-гіркий аромат і терпкий смак або інтенсивний - насичений смак, злегка терпкий і з відтінком гіркоти. Функція «barista in box» є в більшості кофемашин Nivona, включаючи серії 6, 7, 8, 10. Зокрема, вона присутня в моделі Nivona CafeRomantica778 серії 7.

9. Функціональна кавомолка. Кавомашини Nivona оснащені дуже якісними кавомолками. Вони мають три рівні регулювання розміру помелу, завдяки чому можна отримати мелену каву оптимальної величини. Величезною перевагою цих кавомолок є також їхня безшумність. Очевидно, що подрібнення кавових зерен – гучний процес. Але у разі кавомолок Nivona вдалося значно знизити рівень шуму.

10. Довговічність. Відмінна якість кофемашин досягнута завдяки застосуванню німецьких технологій та швейцарських механізмів та конструкції. Таке поєднання гарантує високу якість та довговічність пристроїв. Окремі елементи виготовляються із високоякісної пластмаси, що забезпечує дуже хорошу стійкість до механічних пошкоджень. Купівля кавомашини Nivona дозволить вам насолоджуватися ідеальним ароматом кави протягом довгих років.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*